Virusul EBOLA face prima VICTIMA in EUROPA!

In: Stirile zilei, World

Virusul Ebola face prima victima in Europa, preotul misionar spaniol care a contractat virusul in Liberia pierzandu-si viata la 75 de ani.

Miguel Pajares Martin, prima persoana infectata cu acest virus care a fost repatriata in Europa, a fost transportat la baza aeriana din Torrejon de Ardoz, in apropiere de Madrid, in sectia de boli infectioase a spitalului Carlos al III-lea din Madrid.

Citeste si   Scindare in PSD! Vanghelie s-a intalnit cu Geoana si i-a injurat pe Ponta si pe Ghita ca la usa cortului! VIDEO

O alta misionara detinatoare a unui pasaport spaniol si care lucra in Liberia in acelasi spital cu acesta, Juliana Bohi, se afla, de asemenea, la bordul avionului Airbus A310, a anuntat ministerul pe contul sau de Twitter. Nu se stie inca daca ea a contractat virusul.

Amandoi au fost internati , impreuna cu alte persoane, intr-o sectie a spitalului Saint Joseph din Monrovia, al carui director a decedat sambata din cauza infectarii cu Ebola, potrivit Ordinului San Juan de Dios care administreaza institutia.

Citeste si   Cele mai misterioase presentimente care au prevestit mari catastrofe

Inaintea cazului preotului spaniol, doi americani – un medic si o misionara – infectati cu virusul in Liberia, unde luptau impotriva epidemiei in cadrul unei organizatii neguvernamentale umanitare, au fost repatriati si internati intr-un spital special echipat din Atlanta, in sud-estul Statelor Unite.

Sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close