Virusul EBOLA face prima VICTIMA in EUROPA!

In: Stirile zilei, World

Virusul Ebola face prima victima in Europa, preotul misionar spaniol care a contractat virusul in Liberia pierzandu-si viata la 75 de ani.

Miguel Pajares Martin, prima persoana infectata cu acest virus care a fost repatriata in Europa, a fost transportat la baza aeriana din Torrejon de Ardoz, in apropiere de Madrid, in sectia de boli infectioase a spitalului Carlos al III-lea din Madrid.


O alta misionara detinatoare a unui pasaport spaniol si care lucra in Liberia in acelasi spital cu acesta, Juliana Bohi, se afla, de asemenea, la bordul avionului Airbus A310, a anuntat ministerul pe contul sau de Twitter. Nu se stie inca daca ea a contractat virusul.

Amandoi au fost internati , impreuna cu alte persoane, intr-o sectie a spitalului Saint Joseph din Monrovia, al carui director a decedat sambata din cauza infectarii cu Ebola, potrivit Ordinului San Juan de Dios care administreaza institutia.

Inaintea cazului preotului spaniol, doi americani – un medic si o misionara – infectati cu virusul in Liberia, unde luptau impotriva epidemiei in cadrul unei organizatii neguvernamentale umanitare, au fost repatriati si internati intr-un spital special echipat din Atlanta, in sud-estul Statelor Unite.

Loading...

Sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close