VOLVO vine cu cea mai sigura masina din lume: Modelul V40! VIDEO – Cap Limpede

VOLVO vine cu cea mai sigura masina din lume: Modelul V40! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Volvo va prezenta la Salonul Auto de la Detroit modelul V40, considerata cea mai sigura masina din lume, potrivit capital.ro.

Americanii care viziteaza zilele acestea Salonul Auto de la Detroit (14-27 ianuarie) au ramas impresionati de modelul V40 al suedezilor de la Volvo si de sistemele de siguranta ale acestuia.

Volvo V40 este dotat cu sisteme de siguranta active cum ar fi: frana automata, detectarea pietonilor – pentru a proteja pietonii, Lane Keeping – care ajuta soferul sa ramana pe banda sa si BLIS, care ajuta conducatorul auto sa detecteze autovehiculele aflate in “unghiul mort” din spate.

La categoria protectie a pietonilor V40 Volvo stabileste, de asemenea, un nou record. Un factor important, inovator si unic este airbag-ul pietonilor.

Senzorii din fata masinii detecteaza orice contact cu un pieton. O incarcatura pirotehnica elibereaza balamalele capotei si ridica capota cu ajutorul unui airbag.

Loading...

Efectul pernei airbag combinat cu cresterea distanţei fata de componentele dure din compartimentul motorului ajuta la protectia capului pietonului in orice impact.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close