Vrei sa te cureti de ENERGIA NEGATIVA? Contruieste o RETEA DE CURATARE cu ajutorul cristalelor!

In: Dezvoltare Personala

Cu toate ca esti o persoana inconjurata permanent de energie pozitiva, vor exista momente cand cineva sau ceva va interveni cu energia negatica si de va dezechilibra.

Sa zicem ce un vecin/prieten se autoinvita la o cafea si incepe sa se planga de una si de alta, sa barfeasca pe unul si pe altul si astfel casa ta a fost invadata de vibratii negative.

Cu siguranta energia negativa te va face sa te simti inconfortabil, iar corpul tau se va simti greu si nelinistit. Poate ca, in mintea ta, te vei judeca aspru ca ai lasat “intrusul” in spatiul tau, iar asta va accentua vibratia negativa.

Citeste si   Aplica energiile FENG SHUI in casa ta! Care sunt cele mai puternice pietre si cristale?

Ce faci ca sa elimini energiile negative?

Iti prezentam mai jos cateva tehnici in care poti folosi cristalele care sa te ajute sa “faci curat”din punct de vedere energetic in casa ta. In materialul video de la final, veti putea sa aflati cum se construieste o “retea” de curatare a camerei cu ajutorul cristalelor.

Citeste si   Solutia la indemana oricui pentru a putea scapa de energia negativa!

Imediat ce sursa “nelinistii” tale a plecat, iesi la aer, respira adanc si linisteste-ti emotiile.

Foloseste un cuart fumuriu pentru a risipi energia negativa. Cuartul fumuriu nu numai ca va “alunga” vibratiile negative, insa va umple spatiul cu energie pozitiva.

Poti incerca si urmatorul experiment. Tine intr-un pahar cu apa un cristal de caroit timp de 24 de ore. Apoi foloseste o parte din apa respectiva la prepararea cafelei “invitatului”.

Citeste si   Tehnicile simple prin care elimini intreaga energie negativa din casa ta!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO!

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close