Weekend-ul incepe cu un concert Fenomental in Molotov!

In: Timp liber

Pentru cine nu si-a facut inca planuri de weekend si se va afla in Bucuresti pentru a profita de vremea frumoasa si de o plimbare in parc, recomandam pentru vineri seara un concert Fenomental al trupei Vita de Vie in Club Molotov.

Fenomental este piatra de capatai a discografiei Vita de Vie si totodata cel mai bine vandut album VdV – aproape 1.000.000 de exemplare – si cel mai premiat.


Vineri, 14 martie, Vita de Vie va interpreta toate piesele de pe albumul care a propulsat-o in prima linie a trupelor romanesti in cadrul concertului Fenomental, care va avea loc in Club Molotov, incepand cu ora 21.00.

Citeste si   Leacul natural care alunga oboseala si iti da energie!

2014: Turneu national FENOMENTAL, cel mai vandut album Vita de Vie

Vita de Vie pune la cale un turneu national, pentru a celebra alaturi de fani 15 ani de la aparitia pe piata muzicala din Romania a celui mai vandut album al trupei – FENOMENTAL. Turneul, in care VdV va canta integral toate piesele de pe album, si nu numai, se va desfasura in perioada februarie – mai 2014 si va cuprinde peste 30 de orase.

Citeste si   Vita de Vie, Vunk si Electric Fence deschid lista invitatilor speciali On Air Music Awards!

FENOMENTAL este piatra de capatai a discografiei Vita de Vie (VdV).

FENOMENTAL este cel mai bine vandut album VdV – aproape 1.000.000 de exemplare – si cel mai premiat.

FENOMENTAL este albumul care a propulsat VdV in prima linie a trupelor romanesti, atat prin sound, cat si prin maniera stilistica abordata.

FENOMENTAL este albumul care a ajuns sa defineasca VdV cel mai bine, ca trupa, in ochii publicului.

Citeste si   Bilete la On Air Music Awards doar prin Reteaua Eventim!

Albumul FENOMENTAL a fost integral produs in Essen – Germania, la Basement Studio, iar inregistrarile au durat doar 48 de ore, materialul fiind inregistrat in analog, pe banda, fara niciun fel de editari ulterioare. A aparut pe piata pe suport caseta, dupa care a fost reeditat pe CD, incluzand in plus single-ul Vinolamine.

 

Pret bilet: 20 lei

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close