WOW: Vezi ce tinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady Gaga – Cap Limpede

WOW: Vezi ce tinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady Gaga

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Anda Adam se numara printre cei mai mari fani ai lui Lady Gaga. Pentru concertul pe care vedeta americana il va sustine joi la Bucuresti, Anda s-a pregatit ca la carte.

Avand in vedere ca Gaga si-a incurajat admiratorii sa se prezinte la show cu tinute vestimentare si coafuri extravagante, Anda Adam si-a gandit deja o aparitie speciala la marele eveniment din Piata Constitutiei.

Mai exact, va scoate din garderoba o geaca de piele unicat, cu umeri supradimensionati, cu tinte, zale si curele, pe care o va accesoriza cu multe bratari si inele din argint.

In plus, si coafura Andei va fi cu totul speciala joi seara. Solista va petrece mai bine de o ora prinzandu-si parul intr-o funda in varful capului. Aparitia vedetei la concert va fi nu doar in ton cu cerintele cantaretei americane, dar si greu de neobservat.

Este pentru a doua oara cand Anda Adam merge la un concert de-al lui Lady Gaga. Primul show la care a participat a avut loc anul trecut la Viena.

Loading...

Solista noastra a fost impresionata de amploarea evenimentului:

„Lady Gaga nu doar face un super show, ci si canta incredibil de bine. Are costume de scena desprinse parca din alta lume, o trupa de dansatori foarte talentati. Intreg conceptul concertului este foarte bine gandit. Este o artista complexa si o admir foarte mult. Sunt convinsa ca show-ul din Romania va fi de senzatie si ca publicul nostru va fi in extaz”

declara Anda Adam.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close