YouTube: Introduce optiunea “blur” pentru protagonistii videoclipurilor

In: Stirile zilei, Tech

YouTube ofera posibilitatea de a incetosa fetele persoanelor dintr-un videoclip postat pe internet. Acesta optiune poate fi activata la o simpla apasare de buton, lucru ce ii face pe protagonisti aproape imposibil de identificat.

Fara indoiala, acest lucru vine in ajutorul celor care doresc sa prezinte continut sensibil, dar fara sa isi dezvaluie identitatea si implicit fara sa-si riste siguranta. Un bun exemplu ar fi revoltele din diferite tari, revolutiile, dezvaluirile sau pur si simplu o actiune care trebuie facuta publica dar fara implicatiile ulterioare unei identificari.


Pentru implementarea acestei optiuni YouTube a colaborat cu o serie de organizatii ce protejeaza drepturile oamenilor, pentru a gasi variante specifice de protejare a identitatii individuale, noteaza si pocket-lint.com.

Loading...

„Face Blurring Tool” este regasita sub meniul „Imbunatatiri – Optiuni suplimentare – Estompati toate fetele” si trebuie doar sa apasati butonul „Aplicati”, iar toate fetele din videoclip vor deveni astfel de nerecunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close