Zece FILME cu sanse reale la OSCAR 2015! Nu ai voie sa le ratezi! VIDEO

In: Cinemagia, Videogalerie
.

Dupa ce am aflat cu totii castigatorii celei de-a 86 editie a premiilor OSCAR 2014, Business Insider s-a gandit deja la editia de anul viitor, alcatuind o lista cu zece filme care ar avea sanse reale de a castiga premiul OSCAR 2015, sectiunea Cel mai bun film.

1no1010. The Grand Budapest Hotel / Hotel Grand Budapest


Cu: Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Defoe, Bill Muray, Jude Law, Jeff Goldblum; Regizor: Wes Anderson; Data lansarii: 7 martie 2014

Pelicula urmareste povestea lui Gustave H. (Ralph Fiennes), un receptioner care incearca sa isi dovedeasca nevinovatia, dupa ce a fost acuzat de crima pe nedrept. Wes Anderson a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, o data pentru filmul de animatie Fantasticul domn Foxsi de doua ori pentru scenariu original, cu peliculele Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de luna si The Royal Tennembaums / O familie geniala. Cel mai elaborat si mai ambitios proiect al sau de pana acum, Hotel Grand Budapest se bucura de o distributie de exceptie, iar Academia nu mai are o viziune atat de conservatoare ca in trecut, fapt demonstrat si de nominalizarea filmului Her, la editia de anul acesta.

Loading...

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close