Zeci de perchezitii la detinatori ilegali de arme in Bucuresti si 10 judete

In: Investigatii

Un numar de 26 de perchezitii au loc in aceasta dimineata in Capitala si judetele Constanta, Caras Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Prahova si Teleorman la persoane banuite de detinere ilegala de arme neletale supuse autorizarii.

 

Potrivit unui comunicat al IGPR, perchezitiile se desfasoara la locuintele si autovehiculele unor persoane banuite de detinere ilegala de arme neletale supuse autorizarii, care ar fi fost achizitionate din Bulgaria.

Citeste si   MITA de la MICROSOFT a explodat: NASTASE si PONTA, implicati in DOSAR!

 

Din cercetarile efectuate pâna in prezent de politistii români si bulgari au rezultat indicii ca, in cursul ultimelor 12 luni, 116 persoane de cetatenie româna ar fi procurat si introdus in tara arme supuse autorizarii, fabricate in Turcia si comercializate in Bulgaria.

 

Totodata, politistii efectueaza si controale pentru verificarea respectarii regimului armelor si munitiilor la 12 detinatori de arme, de pe raza judetelor Prahova, Caras-Severin, Mehedinti si Gorj.

Citeste si   Iadul pe pamant in Paris! Explozii si incidente armate langa stadionul unde se juca Franta - Germania!

 

In activitati sunt angrenati politisti de la structurile de arme, explozivi si substante periculoase, criminalisti si luptatori ai structurilor de interventie de la inspectoratele de politie ale judetelor vizate si ai Politiei Capitalei. Sursa: agerpres.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close