Zeci de PREOTI FALSI si acuzati de PREACURVIE au facut o NOUA BISERICA! Se intampla in ROMANIA!

In: Social, Stirile zilei
.

Zeci de falsi preoti, acuzati de preacurvie cu enoriasele, au intemeiat o noua biserica: Mitropolia Autonoma.

Manelistii vin sa se inchine si sa lase donatii escrocilor seducatori. Icoane din care iese mir, moaste ale unor sfinti necunoscuti, titluri bisericesti cu trimitere la Italia, Moldo-Valahia sau Grecia fac parte din arsenalul celor aproximativ 20 de autointitulati preoti, care poarta sutana pentru a avea trecere in randul enoriaselor. Naivii le dau donatii si asista la slujbelor lor, desi liturghiile sunt tinute in dughene, garaje si in paduri.

Citeste si   Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic un pahar de suc acidulat! Rezultatele de vor ingrozi

Au asa de mare trecere in randul enoriaselor, incat cand sunt dati afara de Biserica Ortodoxa Romana (BOR), femeile bocesc si injura arhiepiscopi. Numele cultului este Mitrolopia Autonoma si nu este un cult recunoscut.

Popii care slujesc in bisericile improvizate ad-hoc sunt fosti preoti si calugari caterisiti, indepartati din preotie. Seful cultului este „Mitropolitul Romaniei”, Gherasim Bratu, ajutat de Mitropolit Primat Basilio al Italiei.

Citeste si   De ce a picat din nou Facebook in toata lumea? Zuckerberg fara raspuns!

In numele iubirii

Dupa ce au fost dati afara, cei 20 de barbati au continuat sa sustina ca sunt in slujba lui Dumnezeu. Insa nu din vreo dragoste nemasurata pentru Dumnezeu, ci din pasiunea pentru femei. Asa cum a anuntat BOR, majoritatea falsilor preoti au fost eliminati din randul cadrelor bisericesti pentru ca au preacurvit cu enoriasele.

Citeste si   Ce ar trebui sa-i ceara romanii Lui Dumnezeu!? Vezi raspunsul al parintelui Constantin Necula!

Acesta este cazul fostilor preoti: Stefan Popa – din comuna constanteana Topraisar, Mihai Vasilache – din localiatea bacauana Valeni, Cosmin Becica – din comuna suceveana Secuienii Noi sau Constantin Florian- din orasul Giurgiu.

Si Emilian Caruntu este un fost calugar in Manastirea Raraului (Suceava). Acum a ajuns sa tina slujbe intr-o dugheana de pe strada Aleea Mizil, din Sectorul 3 din Capitala.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close